marți, 12 aprilie 2011

Detalii despre eveniment

 
 
          În data de 3 mai, orele 19:00, la Casa de Cultură a Studenţilor, sala Gaudeamus va avea loc un concert caritabil, intitulat „Povestea unui cântec”. Evenimentul este organizat de echipa MCAmazing, în parteneriat cu Asociaţia nonguvernamentală „Familia Nostra”.
             În deschidere, Orchestra Finalis va interpreta, sub bagheta dirijorului Bogdan Chiroşcă, o serie de piese create de compozitori celebri: Mozart, Strauss, Bach, Pachelbel,Grieg.
           Un alt moment al concertului îl are în atenţie pe tenorul Costel Busuioc. Acesta ne va încânta cu o înlănţuire de canzonette, napoletane şi zarzuellas. 
                “Povestea unui cântec” este o un concert caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii defavorizaţi socio-economic, proveniţi din mediul rural, din cadrul asociaţiei menţionate mai sus.
                Muzica aceasta este pătrunzătoare, compozitorii şi melodiile lor au în spate cele mai remarcante poveşti spuse vreodată de cineva. Vom încerca să legăm poveştile lor de povestea noastră şi poate astfel vom reuşi să facem o seară de neuitat.
                Vă invităm la un spectacol deosebit, antrenant, emoţionant, plin de surprize plăcute. 
           Biletele se găsesc la magazinul Guanto din Iulius Mall, etaj 2 şi la 26 Cafe, de pe b-dul Independenţei, nr. 26.
                Intrarea: 35 Ron- Balcon şi 25 Ron-Sală. 
              Veţi primi cadou, la intrarea în sală, albumul "Segundo", semnat Costel Busuioc.
               Suma strânsă din vânzarea biletelor va fi donată copiilor cu risc crescut de abandon şcolar din cadrul Asociaţiei Familia Nostra.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invitam sa oferiti parerea dumneavostra aici.